Rīta agrumā vietām Latvijā lietus un migla

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe / LETA

Agrā piektdienas rītā vietām Latvijā - lielākoties valsts centrālajā daļā - līst, daudzviet ir dūmaka, vietām izklīst bieza migla, liecina meteoroloģiskā informācija.

Spēcīgākās pērkona lietusgāzes ceturtdien bija Latgalē, kur reģistrēti aptuveni 3000 zibens uzplaiksnījumu un nokrišņu daudzums Daugavpilī sasniedza 26 milimetrus jeb teju pusi no mēneša normas.

Piektdienas rītā mākoņi daļēji sedz debesis, saulaināks laiks ir Rietumlatvijā un Latgalē. Vēja tikpat kā nav; Kurzemes piekrastē pūš mērens ziemeļu vējš.

Gaisa temperatūra saullēktā bija no +7..+8 grādiem vietām Latgalē un Rīgas līča piekrastē līdz +14 grādiem valsts vidienē.

Rīgā mākoņains laiks, brīžiem nedaudz līst, pārsvarā valda bezvējš, gaisa temperatūra +14 grādu.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijā bija +18..+25 grādi.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 17.maijā bija +33 grādi Krievijas dienvidos un +36 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu -6..-9 grādi vietām Skandināvijā, Alpu kalnos un Vorkutas apkaimē, Krievijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu