Piektdien - lietus, sniegs un krusa, nākamnedēļ iespējami +20 grādi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Piektdien ar spēcīgu rietumu vēju Latvijā ieplūdīs vēss gaiss, savukārt svētdien gaisa temperatūra atkal var pakāpties līdz +16 grādiem, vēsta pašreizējā «Global Forecast System» prognoze.

Ceturtdien gaidāms daļēji apmācies laiks un mērens dienvidvējš, daudzviet īslaicīgi līs, iespējama arī kāda pērkona lietusgāze. Gaiss iesils līdz +12..+17 grādiem, vēsāk būs Kurzemes piekrastē.

Iespējams, piektdien rietumu, dienvidrietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 16-21 metram sekundē. Gaisa temperatūra krasi pazemināsies, gaidāms arī lietus, sniegs un krusa.

Naktī uz sestdienu un svētdienu gaisa temperatūra daudzviet valstī noslīdēs nedaudz zem nulles. Brīvdienās gaidāms sauss un pārsvarā saulains laiks. Paredzams, ka svētdien pastiprināsies dienvidu vējš un gaisa temperatūra pakāpsies līdz +11..+16 grādiem.

Nākamnedēļ Latvijas tuvumā būs gan auksts, gan silts gaiss, tāpēc prognozes ir dažādas, tajā skaitā iespējama gaisa temperatūras paaugstināšanās līdz +20 grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu