No svētdienas kļūs nedaudz siltāks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LEONHARD FOEGER / REUTERS

Sākot ar svētdienu, gaisa temperatūra dienas laikā daudzviet Latvijā pakāpsies virs nulles, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs un «Global Forecast System».

Naktī uz sestdienu un svētdienu gaisa temperatūra daudzviet noslīdēs zem -10 grādiem un vietām austrumu novados, visticamāk, arī zem -15 grādiem. Norimstot vējam, lielākais sals iespējams naktī uz svētdienu, taču svētdienas pēcpusdienā saule gaisu sasildīs līdz 0..+5 grādiem.

Brīvdienas gaidāmas saulainas, saglabāsies zems gaisa mitrums un paaugstināta ugunsbīstamība. Svētdien vējš iegriezīsies no rietumiem, brāzmās tas pūtīs ar ātrumu līdz 8-13 metriem sekundē.

Nākamās nedēļas sākumā palielināsies mākoņu daudzums un brīžiem gaidāmi nokrišņi - pārsvarā sniegs, vietām īslaicīgs sniegputenis. Atbilstoši pašreizējai prognozei aukstākā būs nakts uz trešdienu, kad Austrumlatvijā gaidāms sals līdz -16 grādiem, savukārt siltākajās dienās termometra stabiņš pakāpsies virs +5 grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu