Šorīt sliktākie braukšanas apstākļi ir Latgalē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šorīt ir apgrūtināti braukšanas apstākļi pa valsts nozīmes autoceļiem ir Latgalē, liecina VAS «Latvijas Valsts ceļi» apkopotā operatīvā informācija.

Latvijas austrumu daļā sniegoti vai apledojuši ir visi lielie ceļi aptuveni 50 kilometru rādiusā ap Rēzekni un Balviem.

Savukārt Vidzemē apgrūtināta braukšana ir Siguldas šosejas posmā no Vangažiem līdz Augšlīgatnei, Valmieras šosejas posmā no Murjāņiem līdz Braslas tiltam un Tallinas šosejas posmā no Saulkrastiem līdz Tūjai.

Tikmēr visā Zemgalē un Kurzemē braukšanas apstākļi pa valsts nozīmes autoceļiem ir apmierinoši, izņemot autoceļu Nīca-Rucava, kur vietām ir sniegots un slidens.

Savukārt reģionālie autoceļi apledo un vietām ir sniegoti Rīgas, Alūksnes, Balvu, Cēsu, Gulbenes, Krāslavas, Liepājas, Limbažu, Ludzas, Preiļu, Rēzeknes, Saldus, Valkas un Valmieras apkārtnēs.

Slidenie ceļu posmi tiek kaisīti. Ceļu uzturēšanas darbos šorīt iesaistītas 79 VAS «Latvijas autoceļu uzturētājs» ziemas dienesta tehnikas vienības.

Autovadītāji ir aicināti ievērot piesardzību un izvēlēties ceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un braukšanas stilu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu