Tuvākajās diennaktīs gaisa temperatūra nedaudz paaugstināsies

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Tuvākajās diennaktīs Latvijā gaisa temperatūra nedaudz paaugstināsies un daudzviet gaidāms neliels sniegs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra un «Global Forecast System» prognozes.

Brīvdienās lielākas cerības sagaidīt saules starus būs Kurzemē. Daudzviet - īpaši Austrumlatvijā - gaidāms neliels sniegs. Saglabāsies lēns vējš, vietām var veidoties migla un sarma. Turpināsies sals, dienas laikā gaisa temperatūra tuvosies nulles atzīmei.

Nākamās nedēļas sākumā pūtīs lēns līdz mērens dienvidu vējš un gaisa temperatūra pēcpusdienās paaugstināsies līdz -2..+3 grādiem. Sagaidāms, ka pirmdien valsti no rietumiem šķērsos sniega mākoņi.

Kopējais nokrišņu daudzums tuvākajā nedēļā, visticamāk, būs mazs. Dažās naktīs, debesīm skaidrojoties, gaisa temperatūra vietām var noslīdēt zem -10 grādiem. Uz ceļiem bieži veidosies apledojums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu