Trešdien snigs un putinās, Kurzemē iestāsies atkusnis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Trešdien visu Latviju no rietumiem šķērsos nokrišņu zona, Kurzemi tā sasniegs agrā rītā, bet valsts austrumu pierobežu - pēcpusdienā, prognozē sinoptiķi.

Snigs un putinās, Kurzemē sniegu nomainīs neliels lietus un migla. Iepriekš uzsnigušo sniegu vējš pamazām sāks putināt jau naktī.

Gaisa temperatūra naktī un no rīta būs -7..-12 grādu, Kurzemē kļūs nedaudz siltāks. Maksimālā gaisa temperatūra trešdienas pēcpusdienā un vakarā būs no -5 grādiem valsts galējos austrumos līdz +4..+5 grādiem Kurzemes rietumkrastā.

Auksts dienvidu, dienvidrietumu vējš no rīta un dienā brāzmās pieņemsies spēkā līdz 12-17 metriem sekundē, pretvēja krastā - līdz 20 metriem sekundē.

Arī Rīgā trešdien gaidāms sniegputenis, pēcpusdienā un vakarā iespējams smidzinošs lietus. Dienvidu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 16 metriem sekundē, gaisa temperatūra paaugstināsies no -9 grādiem naktī līdz 0..+1 grādam trešdienas vakarā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu