Piektdienas rīts Latvijā nav vēsāks par -3 grādiem; sniegotākā pilsēta - Liepāja

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Piektdienas rītā gaisa temperatūra visā valstī ir 0..-3 grādi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Debesis pārsvarā apmākušās, nav ievērojamu nokrišņu. Vietām dūmaka. Pūš lēns līdz mērens austrumu, dienvidaustrumu vējš.

Ceturtdienas vakarā Liepāju un tās apkaimi skāra stipra snigšana, sniega segas biezums pilsētā pieauga līdz 11 centimetriem, un tā ir līdz šim dziļākā sniega sega Latvijā 2018.gadā. Valsts lielāko daļu sedz no viena līdz septiņiem centimetriem bieza sniega kārta.

Rīgā apmācies laiks, gaisa temperatūra -1 grāds, pūš austrumu vējš 2-5 metri sekundē.

Diena aizritēs bez būtiskiem nokrišņiem

Dienā Latvijas debesis pārsvarā klās mākoņi, vietām - galvenokārt valsts dienvidos - nedaudz snigs, prognozē sinoptiķi.

Gaisa temperatūra būs +1..-2 grādi. Pūtīs lēns līdz mērens austrumu, ziemeļaustrumu vējš.

Rīgā nav gaidāmi nokrišņi, vējš lēni līdz mēreni pūtīs no austrumiem, ziemeļaustrumiem un gaisa temperatūra svārstīsies ap nulli.

Ciklons, kas ceturtdien atnesa postošu vētru Nīderlandei un Vācijai, atrodas uz dienvidiem no Latvijas un ir zaudējis spēkus. Atmosfēras spiediens Latvijā lēnām paaugstinās, piektdienas rītā tas ir 748-752 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu