Daudzviet Vidzemē, Latgalē un Sēlijā saglabājas sniegs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NEWS AGENCY/ScanPix

Pēdējā diennaktī arī Latvijas austrumu daļā lija un gaisa temperatūra pakāpās līdz +2..+4 grādiem, tomēr daudzviet Vidzemē, Latgalē un Sēlijā saglabājas sniega sega, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Sniega segas biezums Alūksnē sarucis no 15 centimetriem sestdienas rītā līdz 10 centimetriem svētdienas rītā, Rēzeknē - no 14 centimetriem sestdienas vakarā līdz 10 centimetriem svētdienas rītā.

Citviet Latgalē, kā arī daudzviet Vidzemē un Sēlijā zemi joprojām sedz no diviem līdz septiņiem centimetriem bieza sniega kārta.

Svētdienas rītā ne tikai Rīgā un citviet Vidzemes piekrastē, bet arī Alūksnē reģistrētas ziemeļrietumu vēja brāzmas līdz 19 metriem sekundē.

Kā ziņots, naktī uz svētdienu Liepājas ostā konstatēta īslaicīga vēja pastiprināšanās brāzmās līdz 27 metriem sekundē, kā arī gaisa temperatūras paaugstināšanās līdz +8,6 grādiem, liecina dati no SIA «Ekers Stividors LP» meteoroloģisko novērojumu stacijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu