Bijušais sportists Viktors Ščerbatihs sācis dzīvot otro dzīvi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Bijušais sportists Viktors Ščerbatihs nosvinējis savu četrdesmit trešo dzimšanas dienu un atzinis izdevumam «Vakara Ziņas», ka kopš aiziešanas no aktīvā sporta kļuvis par īstu gardēdi, tieši tāpēc Viktors nevēlas svinēt dzimšanas dienu, vienkārši satiekoties un ēdot, jo vēlas baudīt ēdienu.

Bijušais sportists izdevumam paziņoja, ka savā dzimšanas dienā nevēlas vienkārši tikties ar draugiem un kopā doties paēst, jo tieši pēc sportista karjeras beigām ir kļuvis par īstu gardēdi un bauda ēdienu, tāpēc vietai un ēdienam ir liela nozīme.

Viktors neslēpj, ka visu sportista karjeru ir rijis, ne normāli ēdis ēdienu, jo svarcelšanā nepieciešams kalorijām bagāts uzturs. Nu nesportojot Ščerbatihs bauda ēšanas procesu, ēdiena garšu nianses, tāpēc savā dzimšanas dienā vēlas īstas gardēža vakariņas.

Bijušajam sportistam ne tikai patīk ēdieni, kas bagāti dažādām garšu niansēm, bet viņš dievina arī pašu gatavošanas procesu.

«Daudzas un dažādas receptes es atrodu sociālajā vietnē «Instagram», dažas no tām arī izmēģinu. Esmu iemācījies arī cept pankūkas. Ja manā jubilejā būs ļoti labs laiks, tad varbūt aizbraukšu ar ģimeni ciemos pie drauga, kur varēšu laukā pagatavot uzbeku plovu un jēra gaļas šašliku,» izdevumam «Vakara Ziņas» stāsta sportists.

Ščerbatiha dzimšanas dienas svinībās nebūs alkohola, jo ne sportists, ne viņa draugi nelieto grādīgos dzērienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu