Lietavu dēļ Rīgas namu pārvaldnieks strādās ārkārtas režīmā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ņemot vērā pastiprinātās lietusgāzes un nesamērīgi lielo nokrišņu apjomu, SIA «Rīgas namu pārvaldnieks» (RNP) sanitārtehniķiem, jumiķiem un citiem speciālistiem noteicis pagarināto darba laiku līdz plkst.24, informē RNP komunikācijas nodaļas vadītāja Santa Vaļuma.

Uzņēmums nolēmis pagarināt savā pārziņā esošo speciālistu darba laiku, lai savlaicīgi spētu reaģēt uz avārijas situācijām un nepieciešamības gadījumā novērstu lietavu radītās sekas.

RNP aicina iedzīvotājus savlaicīgi sniegt informāciju par konstatētām lietus ūdens noplūdēm dzīvokļos, koplietošanas telpās, kā arī par pagalmos esošo kanalizācijas noteksistēmu aizsērējumiem un peļķu veidošanos. Informāciju iespējams nodot zvanot uz diennakts bezmaksas avārijas dienesta tālruni 8000 8989.

Tā kā avārijas dienesta tehniskie darbinieki strādās ārkārtas režīmā, visi saņemtie pieteikumi tiks apstrādāti un izpildīti steidzamā kārtā.

Kā ziņots, šodien priekšpusdienā nokrišņu daudzums galvaspilsētā pārsniedzis 20 milimetru, un tik stiprs lietus Rīgā ir pirmo reizi šajā gadā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu