Basketbolists Kaspars Kambala nolēmis nepārforsēt ar laulībām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Trīsdesmit astoņus gadus vecais basketbolists Kaspars Kambala plānoja šovasar iestūrēt laulības ostā ar savu mīļoto sievieti Zani Pertniku-Gromovu, diemžēl, lai apprecētos, ir jāizšķiras; tā kā sportists tikai vasaras izskaņā izšķīrās no sievas, viņš Zani tā arī nav paspējis apprecēt.

Izdevumam «Vakara Ziņas» Kaspars neslēpj, ka jau apsver dažādas karjeras iespējas, kuras varētu realizēt, kad izbeigs spēlēt basketbolistu.

Sportists plāno, ko darīt saistībā ar siltajām zemēm, pagaidām tieši Kipra ir viņa prātā, jo tur daudz draugu un piedevām silts klimats, kas piesaista Kasparu, viņš nākotnē vēlētos vasaras laikā atrasties vasarā, bet, pienākot citiem gadalaikiem, doties uz saulaino Kipru.

Runājot par gaidāmajām laulībām ar Zani sportists saka, ka vasara jau iet uz beigām, tātad kāzas vasaras laikā, kā visi runā, tomēr nebūšot. Pāris šovasar nevarējuši vienoties par vietu, laiku, cilvēkiem, tāpēc beigās izlēmuši nepārforsēt, jo, ja ir lemts apprecēties, viņi to noteikti izdarīts.

Sportists piebilst, ka arī kāzas, iespējams, būs Kiprā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu