Jau septembrī dziedātāja Natālija Tumševica iestūrēs laulības ostā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: personīgais arhīvs

Izdevumam «Vakara Ziņas» dziedātāja Natālija Tumševica neslēpj, ka jau septembra vidū apprecēs profesora Andreja Ērgļa dēlu Kristapu Ērgli.

Dziedātāja Natālija Tumševica tikko nosvinēja savu trīsdesmito dzimšanas dienu un neslēpj savu vecumu, jo uzskata, ka mūsdienās trīsdesmit gadi ir jaunie divdesmit, senāk divdesmit gadu vecumā jau domāja par ģimeni un bērniem, bet mūsdienās ģimenes dibināšana ir aktuāla trīsdesmit gadu vecumā.

Māksliniece neslēpj, ka savos divdesmit gados viņai nebija dzīves pieredzes un viņa nezināja, ko vēlas, bija naiva un atvērta pasaulei, arī tagad Natālija ir atvērta, bet jau ar dzīves pieredzi.

Natālijas dzīvē iestājies posms, kad gribas veidot ģimeni, radīt bērnus, viņas sirdī ir «saule», tieši tāpēc uz pasauli, saviem mīļajiem viņa skatās pozitīvi, ar mīlestību.

Jau septembra vidū Natālija apprecēs savu mīļoto vīrieti Kristapu Ērgli un priecājas, ka abu ģimenes jau paspējušas sadraudzēties.

Ar topošo vīru dziedātājai ir daudz kopīgu interešu - viņi aizraujas ar tenisu, kopā apmeklē operu, koncertus, balles. Natālija apzinās, ka viņai ir paveicies ar mīļoto cilvēku.

Tumševica uzskata, ka pirms laulībām ir jāpadzīvo, lai saprastu, kā izvēlētais precinieks uzvedas dažādās situācijās. Kristaps ir pierādījis, ka ir īsts vīrietis, džentlmenis, un tas ļauj Natālijai ar drošu sirdi iziet pie vīra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu