Liene Skulme: «Itālijas mafija dedzina kaķus, lai izraisītu ugunsgrēkus!»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Vairākas nedēļas māksliniece Liene Skulme viesojās Itālijā, kur baudīja mākslu, nacionālos ēdienus, dzērienus, koncertus un apskatīja dažādu pilsētiņu kultūru. Liene saulainajā valstī viesojās pie saviem draugiem, «inteliģentiem cilvēkiem - ārstiem un profesoriem».

Izdevumam «Vakara Ziņas» Liene atklāj, ka viesojusies arī Neapolē, kur šobrīd darbojas aktīvs vulkāns, bet tas netraucē cilvēkiem dzīvot tā pakājē, «izrādās, daudziem, kas mitinās pie aktīvā vulkāna, itāļu mafija maksā naudu».

Napoli.

A post shared by Liene Skulme (@lieneskulme) on

Skulme piebilst, ka itāļu mafija nav nekāds mīts, tā, protams, nav tāda kā filmās, tomēr tās rīcība ir tikpat nežēlīga kā filmās rādītā.

Liene šīs runas nevar apstiprināt, bet to viņai pastāstījuši vietējie iedzīvotāji, tāpat kā atklājuši vienu no nežēlīgākajām mafijas izrēķināšanās metodēm. «Mafijas darboņi aplej kaķus ar benzīnu, aizdedzina, un dzīvnieciņš, skrienot mežā, aizdedzina blakus esošās mājas un mežus.»

Beautiful Italy. #vatican #italy

A post shared by Liene Skulme (@lieneskulme) on

«Cilvēki savā starpā apspriež visus «nejaušos» ugunsgrēkus, nelaimes gadījumus, apzinoties to, kas patiesībā vainojams, toties televīzija, avīzes visu interpretē tā, kā tas izdevīgi bīstamajiem vīriem».

Ready for Rome. :) #italy

A post shared by Liene Skulme (@lieneskulme) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu