Zaļacainā Murcīte pirmos Ziemassvētkus vēlas sagaidīt ar īstajiem saimniekiem (33)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īsi pirms gadumijas Murcītei uzradās saimnieks, bet viņas dzīvesstāsts lai paliek tepat. Lasi to zemāk!

Zaļacainā Murcīte meklē ĪSTUS saimniekus, ar kuriem sagaidīt savus pirmos Ziemassvētkus. Advente – klusuma, pārdomu un eņģeļu laiks. Laiks darīt labos darbus. Laiks dāvāt mīlestību un saņemt to pretī.

Tomēr šajā skaistajā brīnumu gaidīšanas laikā kāds NECILVĒKS izlēma, ka pelēkbalta Murcīte un tās mazais kaķēns nav pelnījuši mājas siltumu un drošību. NECILVĒKS izmeta tos uz ielas, atstājot tos salā un badā. Murcīte, mēģinot atrast kaut kripatiņu siltuma un pārtikas, ieskrēja daudzdzīvokļu namu kāpņutelpā un apgūlās uz radiatoriem. Būdama pašaizliedzīga mamma, Murce gulēja virsū savam bērniņam, mēģinādama viņu aizstāvēt no visas pasaules ļaunuma un netaisnības. Garām gāja aizņemtie cilvēki, pa trepēm lejā skrēja priecīgi suņi un pat pastaigājās lepnie mājas kaķi. Murce ar bailēm skatījās uz katru no viņiem, aizvien ciešāk piespiežoties savam mazajam Pūkam.

Vienreiz kādas sievietes siltās rokas ielika Murcīti ar kaķēnu kastē un aizveda pie sevis uz pagaidu mājām. Šajās mājās jau dzīvoja divi runči, un Murcītei kļuva skaidrs, ka šīs būs tikai pagaidu mājas.

Pagāja divas nedēļas, un kaķēns devās uz savām īstajām mājām. Ir pienācis laiks meklēt arī Murcītes īstās mājas un īstus saimniekus. Saimniekus, kuri nekad nenodos.

Murcītei ir aptuveni 1 gadiņš, tā grib spēlēties. Kārtīgi iet kastītē un ir neizvēlīga ēšanas ziņā. Ir atrādīta ārstam, sterilizēta un attārpota. Patīk runāties ar cilvēkiem. Tomēr vislabāk Murcītei patīk mierīgi sēdēt cilvēkam klēpī un skatīties tieši acīs.

Ja kāds no jums šajā gaišajā Adventes laikā ir gatavs dot mājas siltumu un drošību Murcītei, pretī saņemot beznosacījumu mīlestību, lūdzu zvanīt pagaidu saimniecei pa tel. 26199250. Nepieciešamības gadījumā varam aiztransportēt Jūsu jauno draugu pie Jums.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu