Vējā un putenī pamesta kaķenīte meklē saimniekus (34)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Novembra naktī, kad ārā bija vētra un pamatīgi sniga, pie dzīvokļa durvīm kādā no Iļģuciema daudzdzīvokļu namiem kāds "labdaris" atstāja pelēku pusaugu kaķenīti. Peciņa tik skaļi bļāva, ka pamodināja cilvēkus no cieša miega. Atveroties durvīm, Peciņa aši ieskrēja iekšā, it kā baidīdamās, ka tiks izmesta atpakaļ vējā un sniegputenī...

Peciņas kažoks smaržoja pēc dārgām sieviešu smaržām, un sākotnēji likās, ka kaķītis vienkārši kādam izskrējis pa durvīm ārā un apmaldījies. Bet bijušie saimnieki tā arī neatradās. Tāpēc meklējam īstās mājas un īstus saimniekus.

Peciņa ir parastā "Latvijas pelēkā" kaķene, smalka (kas gan viņai netraucēja iebiedēt divus lielus runčus, kas jau dzīvo šajā dzīvoklī). Uzreiz saprata, kas ir jādara kastītē, kur virtuvē atrodas ēdiens un ka dīvāns ir domāts gulēšanai. Izskatās, ka Peciņai nav vēl gadiņš. Veselīga murrātāja. Peciņa būs piemērota dzīvei gan lauku mājā (labā), gan dzīvoklī.

Ja kādam ir iespēja piedāvāt Peciņai īstās mājas, lūdzu zvanīt pa tel. 26199250. Nepieciešamības gadījumā varam aiztransportēt Peciņu uz jaunajām mājām.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu