Trīsdimensiju navigācijas ierīce (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"SpaceNavigator" piedāvā uzlabotu vadību jauna tipa 3D lietojumprogrammām. "3Dconnexion–Logitech" kompānija ir iepazīstinājusi ar jauno "SpaceNavigator", trīsdimensiju navigācijas ierīci, kas piedāvā 3D dizaineriem un entuziastiem intuitīvu un jaudīgu 3D navigācijas vadību.

Savietojama ar "Google Earth" un "Google SketchUp", kā arī ar populārākajām 3D lietojumprogrammām, "SpaceNavigator" piedāvā iespēju brīvi un intuitīvi pārvietoties 3D vidēs, neveicot atkārtotas kustības ar peli un neievadot komandas no tastatūras. "Logitech" un "Google" sadarbības rezultātā tika izveidots vietējais atbalsts "SpaceNavigator" ar "Google Earth".

"SpaceNavigator" ietilpst seši optiskie sensori, kas nepārtrauktības režīmā piegādā navigācijas datus 3D lietojumprogrammām. Tagad ar jaunās tehnoloģijas palīdzību lietotāji var traukties caur trīsdimensiju pasaulēm bez apstāšanās, neizmantojot tastatūru vai peli virziena maiņai.

"3D lietojumus šodien vairs neizmanto tikai 3D dizaineri — pierādījums tam ir "Google Earth" lejupielādes vairāk nekā 100 miljonu reižu jau pirmajos desmit mēnešos pēc tā nonākšanas apritē," uzsver "3Dconnexion" prezidents Rorijs Dūlijs. "Izmantojot ērto 3D navigācijas ierīci par pieņemamu cenu un "Google" praktiskos 3D lietojumus, ikviens iegūst lielisku 3D pieredzi."

"SpaceNavigator" ir datorpeles analogs, ko var turēt jebkurā rokā pēc izvēles un kas būtiski samazina reižu skaitu, kas vajadzīgs rīku pārslēgšanai, lai manipulētu 3D datu bāzi, vienlaikus palielinot darba produktivitāti. Turklāt to var izmantot, lai vienlaikus panoramētu, mainītu attālumu un rotētu 3D objektus — tas nav iespējams, ja izmanto tikai peli un tastatūru. Bet tie, kas darbam izmanto vairākus 3D lietojumus, noteikti novērtē "SpaceNavigator" iespēju apvienot katra lietojuma atsevišķās navigācijas sistēmas vienā ierīcē.

"SpaceNavigator" iekļauts arī jauna tipa "3Dconnexion" konfigurācijas vednis, kas palīdz vienkāršot ātruma iestāstījumus utt. Ar animācijas un datu bāzes palīdzību, tas parāda, kā izmantot un nokonfigurēt ierīces iestatījumus. Konfigurācijas veidņa pēdējā sadaļā ir demonstrāciju lietojumi, kas noder, tūlīt uzsākot darbu. "SpaceNavigator" ir savietojama ar 32 bitu un 64 bitu "Windows XP".

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu