Izstrādāta jauna kamera videosarunām (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kompānija "Logitech" — pasaulē lielākā tīmekļkameru ražotāja — ir paziņojusi, ka laiž pārdošanā modernu tīmekļa kameru par pieņemamu cenu. Šī tīmekļkamera komplektācijā ar austiņām ir "Logitech" un "Windows Live Messenger" jaunākais kopprodukts.

"Windows Live Messenger ir MSN® Messenger" jaunākā versija ir viens no populārākajiem nākamās paaudzes "Microsoft" programmatūras pakalpojumiem. Tas ir visbiežāk izmantotais tūlītējās ziņojumapmaiņas bezmaksas pakalpojums, ko izmanto 255 miljoni klientu visā pasaulē.

Kamera "QuickCam Communicate STX Plus Windows Live Messenger" tika izstrādāta, lai vienkāršotu "Windows Live Messenger" bezmaksas video zvanu pakalpojumu lietotājiem, kas sazinās ar draugiem un ģimeni internetā. Parasti caur tīmekļkameru var sazināties, nospiežot pogu, bet jaunā "QuickCam Communicate STX Plus" paver vēl plašākas iespējas: tā ir optimizēta lietošanai kopā ar "Windows Live Messenger", garantējot lietotāju konfidencialitāti — apturot video plūsmu, kad tīmekļa kameru nelieto, un startējot "Windows Live Messenger" pēc noklusējuma, tiklīdz pakalpojums aktivizēts.

Paredzēta galddatoriem, "QuickCam Communicate STX Plus" lepojas ar augstas kvalitātes "VGA CMOS" sensoru ar 640 x 480 pikseļu izšķirtspēju un uzlabotu attēla kvalitāti arī slikta apgaismojuma apstākļos. Kamerai ir lielisks sudrabmelns dizains, regulējama platekrāna skava un iespaidīga acs ābola forma. Komplektācijā ietilpt arī modernas "Logitech® Internet Chat" austiņas ar stereo skaņu un trokšņu slāpējošu mikrofonu.

"QuickCam Communicate "STX Plus Window Live Messenger" ir lieliski piemērota tiem, kas vēlas izmantot pilnu un modernu pakalpojumu par pieņemamu cenu ar augstas kvalitātes attēlu", uzsver Džīna Klārka, "Logitech" videobiznesa daļas mārketinga direktore. ""Logitech" ir optimizējusi to izmantošanai kopā ar populāro "Windows Live Messenger", lietotāju konfidencialitātei piedāvājot startēšanas funkciju, lai maksimāli vienkāršotu lietošanu. Šis ir jaunākais izgudrojums "Logitech" un "Windows Live Messenger" sadarbībā šajā jomā".

Mets Hebdens, "Windows Live Messenger" mārketinga vadītājs Eiropā, piebilst: "Videosarunas joprojām ir populārs pakalpojums "MSN" un "Windows Live Messenger", piedāvājot veikt videozvanus vairāk nekā 115 miljoniem lietotāju mēnesī. "QuickCam Communicate STX Plus Windows Live Messenger" garantē vienkāršu darba uzsākšanu un iespēju veltīt vairāk laika sarunām ar ģimeni un draugiem internetā".

"QuickCam Communicate STX Plus Windows Live" būs pieejama Eiropā šīgada nogalē, un tās iespējamā mazumtirdzniecības cena 59,99 eiro.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu