Šo runci sauc par Laimīti, jo viņš izdzīvoja... (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo runci sauc par Laimīti, jo viņš izdzīvoja. Kādā lietainā, aukstā vakarā Laimīti viņa bijušie "saimnieki" izsvieda uz ielas no braucošas mašīnas! Kā jau īsts kaķis ar deviņām dzīvībām, Laimītis izdzīvoja!

Laimītis ir kastrēts, aptuveni 2–4 gadus jauns. Laimītis ir ļoti pateicīgs labajiem cilvēkiem, kuri pēc visa notikušā par viņu rūpējās, bet visvairāk Laimītis vēlas sastapt savus īstos, vienīgos saimniekus, kuri viņu nekad nenodos!

Laimītis ir mīļuma iemiesojums – neraugoties uz lielo nodevību, viņš spēj dāvāt neizsakāmi daudz mīļuma un maiguma. Viņš ir murrīgs un pieglaudīgs, labām manierēm, nav skaļš, nelien, kur nevajag, viņa mazā sirsniņa ir pilna mīlestības.

Ja kādam gribas visu laiku mīļoties un saņemt pateicīgu, neviltotu un vienlaikus neuzbāzīgu mīlestību, tad Laimītis ir īstais kaķis. Laimītis nav izvēlīgs attiecībā pret ēdienu, savas darīšanas kārto tikai kastītē, un nav novērota nesaticība ar citiem dzīvniekiem.

Laimītis vēlas būt laimīgs un dāvāt laimīti savai īstajai ģimenei, īstajam saimniekam. Ja Tu esi Laimīša īstais un vienīgais, ja esi gatavs mīlēt un saņemt mīlestību, zvani Laimīša pagaidu mammai Gunai. Tālr. 26598070.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu