Bruņurupucis Brunis atkal aizbēg no mājām (7)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien kārtējo reizi no sava pagalma Gulbenē, Brīvības ielā 49, aizbēdzis bruņurupucis Brunis.

Ikdienā viņš dzīvo savā kastītē istabā un sildās pie diennakti ieslēgtas elektriskās lampas, kas speciāli ieslēgta viņam. Tā kā ir siltas dienas, bērni bija iznesuši bruņurupuci ārā padzīvoties zālē un uz brīdi atstājuši nepieskatītu. Brunis ir pazudis bez pēdām.

Pāris vasaru atpakaļ viņš jau bija tāpat aizbēdzis no pagalma, sagraujot mītu par to, ka bruņurupuči ir lēnīgi. Pēc kāda laika toreiz Bruni atrada kaimiņi kādā citā pagalmā pāris māju tālāk.

Šoreiz, pamanot Bruņa pazušanu, saimnieki steidzās viņu meklēt. Pārlūkota zāle visur tuvumā, tomēr no bruņurupuča nav ne vēsts.

Par mīluļa pazušanu skums vecmāmiņa Janīna Matisone un viņas četrus gadus vecais mazdēls Markuss. Brunis ir divreiz vecāks par Markusu.

Iespējams, bruņurupucis Brunis ir aizčāpojis tālāk līdz mājām Raiņa vai Krasta iela. J.Matisone lūdz atsaukties, ja kādam izdodas atrast bruņurupuci. Mazais Markuss ļoti gaida sava mīluļa atgriešanos mājās.

Zvaniet J.Matisonei uz tālruni 26544939

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu