Veselības stāvokļa dēļ nevar apcietināt

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Alūksnes rajona tiesā nav iespējams turpināt krimināllietas izskatīšanu, kurā apsūdzēts 1983.gadā dzimušais Romāns. Viņš pēc tiesas pavēstes saņemšanas 15.janvārī aizbēga mežā un guva smagus apsaldējumus.

Aģentūra “Leta” ziņo, ka tiesas priekšsēdētāja palīgs sadarbībai ar presi Guntars Freijs informējis, ka tiesā saņemts policijas raksts. Tajā norādīts, ka apsūdzētais Romāns 23.janvārī smagā stāvoklī no Alūksnes slimnīcas nogādāts Valsts apdegumu centrā. Tāpēc nav iespējams izpildīt tiesas lēmumu par drošības līdzekļa - apcietinājuma – piemērošanu.

Laikrakstā jau bija publicēta informācija, ka 23 gadus vecais Romāns septiņas dienas maldījies mežā un guvis smagus apsaldējumus. Policija noraida iespēju, ka jaunietis varētu būt apmaldījies. Acīmredzot viņš bēguļoja no policijas, jo pagājušā gada 4.decembrī viņš Alūksnes rajonā nozaga automašīnu “Audi 100”, kuru drīz vien autoavārijā sasita.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu