Daudzviet līs, piekrastē plosīsies vējš (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sestdienas vakarā un naktī uz svētdienu daudzviet Latvijā īslaicīgi līs, vietām gaidāma arī krusa, pērkona negaiss un pamatīgas lietusgāzes.

Pūtīs mērens rietumu, ziemeļrietumu vējš, bet piekrastē, kā arī negaisa laikā tas būs spēcīgs ar brāzmām līdz 14-19 metriem sekundē. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz +4..+9 grādiem, pretvēja piekrastē - līdz +11..+14 grādiem.

Svētdien gaidāms pārsvarā sauss un saulains laiks. Pūtīs mērens ziemeļrietumu vējš ar brāzmām līdz 7-12 metriem sekundē, gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +14..+18 grādiem.

Rīgā vakarā un naktī brīžiem līs, iespējamas pērkona lietusgāzes un krusa, gaisa temperatūra pazemināsies līdz +10 grādiem, Rīgas jūras līča piekrastē vējš brāzmās pastiprināsies līdz 18 metriem sekundē. Svētdien dienas gaitā ziemeļrietumu vējš pierims, starp mākoņiem spīdēs saule un gaiss iesils līdz +16..+17 grādiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu