Iedzīvotāji sūdzas par autotransporta radītajiem putekļiem (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Dzirkstele" jau rakstīja, ka Gulbenes pilsētas pārvaldē ar iebildumiem par lielajiem autotransporta radītajiem putekļiem vērsušies Litenes ielas iedzīvotāji. Pilsētas pārvaldes komunālās nodaļas vadītājs Jānis Krastiņš informēja, ka šī problēma esot atrisināta. Tomēr Litenes ielas iedzīvotāji uzskata citādāk. Par to liecina komentāri internetā.

"Vakar sarunā ar SIA "Rubate" darbiniekiem viņi man apgalvoja, ka Litenes ielu laistot četras piecas reizes dienā. Arī pats pulksten 9.00 no rīta pārliecinājos, ka iela ir nolaistīta. Diemžēl šis laiks, kamēr Blaumaņa ielā notiek darbi, ir smags. Cilvēki jau vēlas, lai ielu laistītu katru pusstundu, bet arī tad diezin vai būs līdzēts, jo šajā laikā laistīšana līdzinās ūdens uzliešanai uz karstas pannas," saka J.Krastiņš.

Pagājušajās brīvdienās autotransportam bija atļauts pārvietoties arī pa Blaumaņa ielu. "Pārvaldē esam diskutējuši par to, kā varētu pārorganizēt transporta kustību pa Litenes ielu, bet tas nav iespējams, jo šobrīd pa to kursē arī tālsatiksmes un vietējas nozīmes autobusi," saka J.Krastiņš.

Iedzīvotāji norādījuši, ka Litenes ielā neesot manīta arī Ceļu policija. J.Krastiņš skaidro, ka vakar ticies ar Gulbenes pilsētas pārvaldes vadītāju Osvaldu Lucānu, lai runātu par šo problēmu. "Izteicu lūgumu pārvaldniekam, lai viņš atgādina Ceļu policijai, ka vajadzētu Litenes ielā padežurēt. Litenes ielā ir noteikts arī ātruma ierobežojums. Diemžēl ne visi transporta vadītāji to ierobežo. Šādā situācijā var līdzēt tikai Ceļu policija," stāsta J.Krastiņš.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu