Dzintars un Pirāts - būs uzticami biedri mīlošiem saimniekiem! (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kaķu puika Dzintars un suņu puika Pirāts ir noilgojušies pēc saprotošiem un mīlošiem saimniekiem, kas dotu viņiem patvērumu savas mājas drošībā!

Ļauties Dzintara valdzinājumam ir pavisam viegli, jo: Viņš ir jauns, slaiks un veselīgs. Viņš ir mīlīgs, rotaļīgs un draisks. Turklāt runīgs. Viņš ievēro mājas kārtības noteikumus. Viņš atbalsta un palīdz Jums darbā (ar savu klātbūtni, gan). Nav izvēlīgs ēdienā un vislabāk atzīst sauso barību un vārītu vistu.

Tuvāka informācija pagaidu mājās, Linda (29565652)

Pirātiņš

Pirātiņš kādā no savas dzīves dienām ir zaudējis daļu labās actiņas. Atšķirībā no daudziem divkājiem, Pirāts izvēlējies naidu pret cilvēkiem sevī nekrāt. Dikti, dikti mīlīgs, draudzīgs un uzticīgs suns, ideāli piemērots dzīvei lauku mājās; var pat tikt adoptēts kā draugs sirmgalvjiem.

Brīžos, kad tas iespējams, patversmes ļaudis ļauj Pirātiņam nākt līdzi patversmes darbos, kur nenolaižot aci, viņš uzticīgi seko un ir laimīgs, ka var būt kopā ar cilvēku. Pirātiņš ir prāva takša augumā, aptuveni divus gadus vecs. Rīgas pilsētas dzīvnieku patversme, tālr. 29568251.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu