Annas tantes aizbilstamie kaķīši ir pelnījuši pieredzēt labākas dienas (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Divas apmēram septiņus mēnešus jaunas kaķu meitenītes lūkojas pēc mājām. Dzimušas uz ielas, bet cilvēka pieradinātas. Melnā kaķenīte ar baltu krūtiņu, kurai dots Princeses vārds, ir drošāka, savukārt neparastā kažoka īpašniece Raiba oliņa mazliet tramīgāka.

Kaķenītes vistuvākajā laikā tiks sterilizētas un būtu bezgala jauki, ja no klīnikas viņām nevajadzētu atgriezties pagalmā un nakšņot pagrabā, bet varētu uzsākt kaķa cienīgu dzīvi mājās.

Māsiņām vēl ir brālītis, kurš agrā bērnībā, ložņājot caur pagraba loga režģiem zaudēja labo aizmugurējo kājiņu, bet arī uz trīs ķepām jūtas omulīgi un ir gana sprigans un aktīvs.

Varbūt tieši Tavu sirdi aizkustina šo kaķu skaistums? Ja vari palīdzēt, arī kaut vai tikai ar pagaidu dzīvesvietu vismaz jaunajām kaķu lēdijām, zvani vai raksti Sandrai (T.29213594;e-pasts: sancho@apollo.lv) vai zvani kaķu aprūpētājai Annai T.67594467 (krievu val.)

Kaķenītes mīt Purvciemā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu