Marčello saimnieki kaķīti iemidzināt aizveda spainī (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Marčello ir ļoti īpašs kaķis. Viņš ir cēls, pašapzinīgs, nopietns, ar savu raksturu apveltīts, aptuveni 2,5 gadus jauns, kastrēts kaķu puika.

Marčello kļuva lieks saviem bijušajiem "saimniekiem" un tie viņu vienkārši atnesa uz veterināro klīniku spainī - iemidzināt. Kaķītis šo nodevību ļoti ilgi pārdzīvoja. Bet nu jau viņš ir atguvies un neizsakāmi ilgojas pēc īstām mājām un SAVAS ĢIMENES, kura viņu NEKAD nenodos. Runčuks katru dienu sēž pie loga un gaida savus īstos.

Marčello ir ļoti kārtīgs un tīrīgs. Viņš vēlētos būt vienīgais savas ģimenes luteklītis, jo mīlestību viņš vēlētos saņemt nedalītu. Marčello labprāt dzīvotu gan dzīvoklī, gan mājā... ja vien viņam būtu sava mīloša ģimene.

Ja Jūs jūtat, ka Marčello ir Jūsu ģimenes loceklis, zvaniet vai rakstiet viņa audžumammai Rasmai. Tel. 26112232, e-pasts rasma.kreica@gmail.com

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu