Mokka pie jaunām mājām tomēr netika un atkal cer uz cilvēku atsaucību (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Sveiki! Mani sauc Mokka (tomēr man nav iebildumu arī pret citu vārdiņu). Esmu 3,5 mēnešus jauna suņu meitenīte, kura meklē sev mīļu un gādīgu saimnieku, ar kuru kopā spēlēties, doties pastaigās un apgūt visas man nepieciešamās suņa zināšanas.

Tiku pamesta, bet mani atrada gādīgi cilvēki, kuri mani nogādāja patversmē. Tagad atrodos pagaidu mājās. Esmu attārpota un vakcinēta. Ļoti vēlos sev pastāvīgas mājas, kur man būs savs kaktiņš un draugs, kurš nekad nepievils!

Ja ir vēl kādi jautājumi, droši rakstiet vai zvaniet uz pagaidu mājām "Juglas patversmē" - Juglas iela 18, Rīga, tel. 67532630, 22344277, e-pasts: info@patversme.lv vai linda@patversme.lv.

Iepriekš tika ziņots, ka sunīti pagājušā mēneša beigās atradusi jaukas mājas, tomēr ģimene, kas piekrita Mokku pieņemt, nesen atklāja, ka tai gaidāms ģimenes pieaugums - izlemts, ka ar diviem maziem bērniņiem un jaunu suni galā tikt tomēr nevarēs. Tāpēc Mokka atkal cer uz cilvēku atsaucību.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu