Enerģētisko objektu vizualizācija

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

(Sākumu lasiet Zaļās Zemes rakstos "Āderes, priekšstati un Pasaules izziņa" un "Pāreja no Planetārā enerģiju režģa uz reģionālo un lokālo Tīklu".)

Lokālās Zemes enerģiju vietās var novērot un nofotografēt dažādus gaismas un krāsainus objektus, izmantojot infrasarkanos starus digitāli reģistrējošā fotoaparātā. Sevišķi daudz – tūkstošiem ir savācis Jane Jennet, tos klasificējis un izveidojis Internetā lapu „Paranormal Plus”. Samērā daudz fotogrāfiju Internetā publicējis arī dāņu pētnieks Rudi Klijnstra „Orbs Gallery”.

Latvijā vēl daudzi ir ieguvuši tikai dažas fotogrāfijas, un tās šeit prese pat neuzdrošinās publicēt, jo ir vēl taču pie mums cenzūra no redaktoru zināšanu līmeņa, kas parasti ir materiālistisko uzskatu līmenī. Mana ierobežotā pieredze rāda, ka noteicošais acīm neredzamu, bet infrasarkano un citu enerģiju izstarojošo būtņu fotografēšanā ir apkārtējās optiskās gaismas līmenis, jo to sajūt aparāti spēcīgāk un gaisa mitrums, kam jābūt augstākam – tuvu miglas mitrumam. Otra mūsu prioritāte, ko citur vēl nav konstatējuši, ir iespēja Zemes Spēka vietās mērķtiecīgi iedarboties uz šeit esošām enerģētiskām būtnēm, pat attīrīt vidi no šeit nevajadzīgiem būtņu veidiem. Tā ir kādreizējo zintnieku parastā darbība un tā faktiski ir daļa no vides harmonizācijas mērķa. Mana personīgā pieredze – jāizmanto Saules vēja sniegtais piemērs – enerģiju krusta labiska un kreisā sagriešana, uzdodot attiecīgo Uzdevumu Vides attīrīšanā, savākto „slikto” enerģētisko būtņu nodošana Mātei-Zemei Zemes Spēka vietā pārstrādei, pārlādēšanai...

Reģionālās Zemes Spēka vietas (ZSV) ar apļveida struktūru

Pagaidām to apraksti nav atrodami Internetā, bet Latvijā jau ir nomērītas vairākas šādas vietas. Skaidrs, ka tām ir līdzība ar Lī līnijām, bet šeit konstatētās enerģijas ir jāsaista arī ar dažādu enerģiju harmonijām, piemēram, krāsām, skaņām, cilvēka čakru enerģijām. Skaidrs, ka Lī līniju veidotās struktūras, zīmējumi un musturi saglabājas smilšu graudu līmenī arī pēc Svētvietu, Svētbiržu iznīcināšanas. Tātad, skaidrs, ka šajās vietās mēs vispirms iegūstam grafisko informāciju, kas var būt fiksēta jau pirms 10 - 30 tūkstošiem gadu. Zīmīgi, ka daudzviet šajā informācijā ir Saules, zvaigznāju nestā informācija, kas sakrīt ar dažādu seno Zemes tautu grafisko informāciju, piemēram, 8-stūru krusts, zvaigzne, meandra „krusti” (svastikas - Saules, Laima krusti), kas ir patiesībā - Saules protonu plūsmas rotācijas virpuļa grafisks atainojums. Arī vārdu „svastika” ir nācies lasīt kā tulkojumu - „saule”, „griešanās”, rotācija. Tātad, senais svastiku apzīmējums – Saules krusti ir pilnīgi pamatots arī ar mūsdienu kosmosa pētījumiem. Tas nozīmē arī to, ka mēs Latvijā Zemes Spēka vietu pētījumos ejam aptuveni vienotā solī ar Pasaules līmeņa pētniekiem, bet dažos jautājumos esam pat pionieri.

Negatīvo enerģiju „neitralizācijas” jautājumi

Skaidrs, ka bez (-) negatīvā lādiņa nepastāvēs arī (+) pozitīvais lādiņš, bez nakts nebūs arī diena, utt., tātad pareizi būtu teikt un domāt – „dzīvībai kaitīgās enerģijas”.

Man ir nopietns pamatojums šeit neaprakstīt un nekritizēt tos rīkstniekus, kas uzdodas par spējīgiem izmainīt „āderes”, „bloķēt enerģijas”, jo esmu vairākās vietās pārliecinājies, ka visas enerģijas pēc to „neitralizācijas”, „bloķēšanas” joprojām eksistē, bet tām virsū ir kāda cita – jauna enerģija. Smejos – tā ir līdzība ar kūts amonjaka smakas „neitralizēšanu” ar citu spēcīgu mākslīgu smaržu, bet tai smaržai izgaistot, kūts smaka taču atjaunosies. Zinu, ka ir cilvēki, kas patiesi prot to darīt, jo viņiem Māte – Zeme to iemācīja – šo talantu dāvāja (jebšu Sargeņģelis to iemācīja), bet pamatprincips dažādās tautās ir viens – bez saskaņošanas un vietējo Zemes dzīvības spēku (elementāli, devas) piekrišanas nekas nesanāks. Savukārt, izmantojot Zemes Informācijas lauka sniegto informāciju, nav grūti uzzināt – vai ir konkrētai personai šis talants vispār dots, vai vēl tas ir, jo katram mums ir savi Uzdevumi.

Piezīmes: 1. Lai interesentiem atvieglotu nepieciešamās informācijas atrašanu Internetā, saglabāju citēto autoru vārdu precīzo rakstību kursīvā. 2. Laukos no mana analogā telefona Internets ir dārgs „prieks” „Lattelekoma” cenu dēļ, tāpēc ir apgrūtināta pilnīgāka situācijas izzināšana Pasaulē, bet papildinājumi šai tēmai būs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu