Pāreja no Planetārā enerģiju režģa uz reģionālo un lokālo Tīklu (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

(Sākumu lasiet Zaļās zemes rakstā "Āderes, priekšstati un Pasaules izziņa". Pēdējās publikācijas no Bruce Cathie un Karl Munch ir ļoti „svaigas”, un tajās saprotamu iemeslu dēļ atklātā publikācijā es neatradu tiešu formulu vietējā enerģētiskā režģa aprēķiniem un tā konstruēšanai. Faktiski šis jautājums var tikt saistīts ar Valsts struktūru stabilitāti, un tāpēc lielvalstis šo informāciju slēps.

Jau kopš 1990.gada mums ir zināms, ka Valstu slepenie dienesti arī pēta Zemes enerģiju Tīklus, cenšas tos izmantot, piemēram, tālos nepārtveramos sakaros, vides un pūļa ietekmēšanai, precīzi izmeklētu cilvēku ietekmēšanai un viņu „vadīšanai”. Latvijā jau veiktie Zemes Spēka vietu mērījumi liecina par to, ka esam konstatējuši konkrētas un nosakāmas Sistēmas, Tīkla elementu esamību, kas acīmredzami ir saistīts ar Globālo Zemes enerģiju tīklu, par ko vairākkārtīgi esmu rakstījis „Zintniekā”. Savu iespēju robežās šādu darba nepieciešamību sajūt daudzas talantīgas personas un šī kustība notiek, neskatoties uz kādas Sistēmas nevēlēšanos un „presingu”. Zinātnē tā ir „normāla parādība”, jo jauniem pētniecības virzieniem vispirms uzbrūk tie, kuri grib šo attīstību nobremzēt.

Interneta tīklā nav svarīgi kur tu atrodies no informētības viedokļa. Enerģētiskie uzdevumi konkrētā teritorijā ir līdzīgi un saistāmi ar šīs teritorijas psihiskās enerģijas harmonizāciju, teritorijas vienības saglabāšanu, dzīvojošās tautas „Dzīvības enerģijas” saglabāšanu un pacelšanu, ietekmi uz klimata un ģeoloģiskām izmaiņām. Tas viss bija zināms iepriekšējām civilizācijām, bet arī tās neglāba Priesteru zināšanas, jo destruktīvās sabiedrības vēlmes izrādījās spēcīgākas, tāpēc Priesteri devās uz jauno civilizāciju centriem un pārnesa turp nepieciešamās zināšanas. Tagad es zinu, ka mūsdienu civilizācijas attīstībai tiek atļauts izmantot daudzus tādus spēkus, enerģijas, ko līdz šim cilvēces sabiedrība nezināja. Tas ir saistīts ar Augstāko Saprātu sistēmu (kolektīvu) atziņu, ka cilvēce joprojām iet uz pašiznīcināšanas ceļu, jo nelīdz līdz šim sniegtā informācija, brīdinājumi. Latvijā vairākas eksperimentatoru grupas ir apzinājušas Zemes Spēka vietas, kas varētu būt nākošā enerģētiski – informatīvā līmenī aiz Globālām, bet vienā līmenī ar zināmiem akmens likumiem Anglijā, Amerikas indiāņu „akmens veselības riteņiem” akmens labirintiem, u.c. seniem zemes veidojumiem.

Vietējās enerģiju struktūras

Par Zemes enerģiju tīklu zināja jau senā Grieķijā, ko aprakstīja Platons (427. -347. pr. Kr.) un kā pamatojumu tam viņš mācīja, ka Zeme sastāv no vienkāršiem kristāliskiem veidojumiem, saukti arī par „Platona ķermeņiem”. Mūsdienās vācu ārsts Ernst Hartmann aptuveni 1950. gadā aprakstīja regulāras paralēlas enerģētiskas „līnijas”, kas ir nosakāmas ar rīkstniecības metodēm. Tās iet Ziemeļu – Dienvidu un Austrumu – Rietumu virzienā, tāpēc to sauc par Hartmana tīklu (Hartman net) Viņš nomērīja, ka to līniju attālumi ir 2 līdz 2,5 m, bet mūsdienās ir pierādīts, ka šie attālumi var būt daudz lielāki, jo mūspusē tie ir no 3 līdz 6 m, bet pašu „līniju” platumi mainās no 0,2 m līdz 1 m. Paralēlās līnijas maina savu enerģiju secīgi (-) un (+),(-), utt. Tāpēc krustojoties veidojas punkti ar (++), (- -), (+ -) un (- +) kombinācijām. Harmans Z-D virzienu nosauca ķīniešu terminā „iņ”, kas saistāms ar aukstumu, mitrumu un izsauc krampjus, dažādus reimatismus. Līnijas A-R virzienā nosauca par „jaņ” līnijām, kas ir karsta, ātra enerģija, kas saistīta ar uguni un pašuzliesmošanu (sakaršanu). Šo līniju krustpunkti ir vai nu (-) vai (+), bet tiem ir dinamiska mainīga daba, ko var konstatēt pa stundām, diennakti, mēnesī.

Shakura Rei ir konstatējis, ka Hartmana tīkla augstums virs Zemes var mainīties no 18 m līdz 180 m.

Kari līnijas (Curry lines, grids) reizēm sauc par Kari – Vitmana līnijām, jo tās izpētīja Dr. Manfred Curry un Dr. Witmann. Dažādi ir dati par to cik platas ir šīs līnijas, bet ir ziņas, ka līdz 3 m. Šīs līnijas ir lādētas elektriski un tām var būt iekšēji gradienti, struktūra, bet to virzība ir pa diagonāli Hartmana līnijām. Līdzīgi kā Hartmana līniju krustpunkti arī Kari krustpunkti var veidot summāros lādiņus (++) un (- -).

Starp daudziem pētniekiem valda viedoklis, ka Hartmana tīkls un Kari tīkls ir Zemes tīklojums, kas ir saistīts ar kosmosa starojumu, kas visu laiku bombardē zemi, bet zemes iekšienē esošie minerāli, tukšumi u.c. enerģijas var šo tīklojumu nobīdīt, izmainīt, ietekmēt.

Zināms, ka enerģiju starojums ilgstošā laikā paaugstina smilšu daļiņu slapināšanas leņķi, kas nozīmē to, ka šajā starojuma vietā augstāk pacelsies ūdens. Starojums nomāc baktēriju vairošanos, tāpēc Hartmana līniju krustpunktā akās būs tīrs ūdens un arī to līmenis būs augstāks, lielāka akas ražība, ja vien aka būs izrakta līdz ūdens nesošo slāni. Savukārt, attālumu līdz ūdens slānim vieglāk ir noteikt stāvot Hartmana enerģiju krustpunktā.

Šūmaņa viļņi ir aprakstīti 1952 g. (Prof. W.O.Shumann) Vācijā un tie atrodas starp zemi un atmosfēras slāņiem. Šiem viļņiem ir līdzīga svārstību frekvence kā smadzenēm. Viņš secināja, ka šie viļņi palīdz regulēt ķermeņa iekšējo ritmu, pulksteni – miega periodus, hormonālos sekrētus, sievietēm menstruālos ciklus u.t.t.. Amerikas NASA ziņoja, ka pirmie kosmonauti sāpīgi izjuta ”Šūmaņa viļņu” trūkumu, tāpēc satelītos ievietoja šo viļņu ģeneratorus. Metāla konstrukciju ēkās daži cilvēki var ciest no dienas ritmu nojaukšanas. Nesen Internetā ir publicēti pētījumi par dažādu augļu, sakņu izstarojumu zemās frekvencēs – „Šūmaņa starojuma apvidū” un izrādījās, ka šo viļņu intensitāte (nomēra kā svārstību amplitūdu) pa glabāšanas stundām krītas (!), kas nozīmē, ka auglī strauji pēc noraušanas krītas kāds Dzīvības enerģijas paveids, ko izstaro un pārnes „Šūmaņa viļņi”. Šie mērījumi izskaidro svaigu ceļmallapu, citu augu lapu aplikāciju efektīgumu 2-3 st. pēc noraušanas.

Lī līnijas (Ley lines) ir konstatētas kā cilvēku radītas un tās veido dažādi. Piemēram, ir atrasta Dabā līnija, kurā ir tikai 5 akmeņi, kas sarindoti 40 km attālumā. Šie akmeņi var būt lieli vai mazi. To „pārlādēšana” varētu būt saistīta ar karstumu, bet to vietā var „uzlādēt” parastos akmeņus, tādejādi atjaunojot seno Lī līniju. Mūsu eksperimenti Latvijā jau pirms 4-5 gadiem pierādīja to pašu – mēs protam atjaunot seno Zintnieku konstrukcijas no enerģētiskiem akmeņiem. Pasaulē ir zināmas akmeņu ”uzlādēšanas” metodes ar pavasara ūdeni, dziesmu un melodiju, skaņām, izjūtām. Esmu pārliecināts, ka tajās Svētvietās, kuras mēs vēlamies atjaunot to darbību, vispirms jāizanalizē senā – pareizā Lī līniju struktūra, tā pareizi jāatjauno ar rezonanses elementiem un tikai tad mēs varēsim sagaidīt šīs rezonanses Sistēmas ilgstošu darbību. Līdzīgi ir arī ar vijoles atjaunošanu, jo ar tās „uzpucēšanu”, pārlakošanu tās labskanīgums nebūs panākts, lai gan kā muzeja eksponāts šī vijole kādā stikla būrī varētu atrasties un liecināt par vizuālo senās vijoles izskatu.

„Melnās līnijas” tiek ģenerētas, bet nav pietiekoši labi zināms – kā. Tās ir virzītas paralēli vai slīpi gar zemes virsmu, bieži atrod ēku augšējos stāvos. Iespējams, ka šīs līnijas ir „orgona tips”, ko aprakstījis ir Wilhelm Reich (vai Reiha līnijas?).

Ģeopatiskās zonas plešas kā lauki no 0,6m līdz 60 m platumā un sasniedz augstumu no 18 m līdz 90 km (pēc Shakura Rei). Ģeopatisko zonu virzība var būt horizontāla, vertikāla, slīpa. Latvijā ģeopatiskās zonas daudz ir pētījuši ģeoloģisko zinātņu doktori L.Bērziņa un R.Griškjānis. Lielākā daļa pētnieku uzskata, ka nomērāmās ģeopatiskās zonas rada dažādi ieži, zemes garozas lūzumi, ūdens tilpumi u.c., kas izmaina, koncentrē Zemes starojumu, radot bīstamus enerģiju gradientus. Ģeopatiskās zonas var būt arī cilvēku radītas, piemēram, liela smaga ēka spiež uz grunti, radot elektropotenciāla lauku, lielās elektriskās līnijas, lieljaudas elektrokrāsnis u.c. tehniskās ierīces.

Personālās zonas (aprakstījis Shakura Rei) ir virzītas dažādos augstumos, dažādos virzienos. Tās var izveidot unikālas personas, kurām tas ir no Mātes – Zemes vai Dabas dots. Tās ir ilgstošas, citiem netveramas un pret svešiem tām var būt uzbudinošas, traucējošas īpašības. Dzīvnieki pašaizsargāšanās mērķiem izveido šo lauku lai sevi pamodinātu pirms sajūtu signāla. Ļoti spējīgas personības var izveidot tik spēcīgu lauku, kas tas nav pārvarams citām būtnēm, arī vielas masai (sk. arī Dr. E.Muldaševa novērojumus ar auras lauka atņemšanu cilvēkam šķērsojot šādus laukus).

Interferences līnijas (Shakura Rei) ir ar noteiktu virzību, bet tās konstatē tikai telpās. Tās ir saistītas ar kādu personu vai personu grupu, kas šeit strādā. Šīs līnijas traucē, pat bloķē darbību. Ja šīs interferences līnijas atrod, tās pareizi nobloķē, jūtami uzlabojas darba kolektīva pašsajūta, mijiedarbība ar citiem darba partneriem, attiecīgi uzlabojas darba rezultāti. Līdzīgi eksperimenti ir veikti arī Latvijā. Iespējams, ka šī šķietami neticamā darba rezultātus varēs arī nomērīt pēc fizikāli nosakāmiem telpas harmonizācijas līmeņa parametriem, jo šādi aparāti Pasaulē jau ir izgatavoti.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu