Āderes, priekšstati un Pasaules izziņa

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lasot Latvijas laikrakstus un paskatoties grāmatu plauktos, ievērojams, ka arvien vairāk parādās publikāciju par rīkstniecību un tās praktisko izmantošanu „āderu” noteikšanā. Ir lasītas atsauces uz „sertificētiem rīkstniekiem”, kuru sertifikācijas programmas nav atrodamas, turklāt ”Profesiju klasifikatorā” arī šādas profesijas vēl nav.

Pirmskara Latvijas laikā esot šāda profesija pilnīgi legāli bijusi, bet kāpēc šodienas Latvijai tāda nav vajadzīga? Pasaules publikācijās esmu lasījis kā lauku apstākļos notiek rīkstnieku pārbaude, jo viņiem ir jāatrod Dabā reāli esoši dažādu enerģiju lauki, to gradienti (magnētiskie, elektriskie, gravitācijas, materiālu), ieskaitot pat mākslīgi radītās enerģijas elementus, to struktūras. Vairākās valstīs pirms lielu objektu celtniecības ir jābūt enerģētiskiem un informatīviem izmeklējumiem. Latvijā grasās celt „Gaismas pili”, bet ja tā vieta nav intelektu veicinoša?

Rīkstniecības spēju izmantošana aprakstītas jau 1991.gadā 3 Latvijas zinātnieku grāmatā „Rīkstniecība tuvplānā”. Šis mūsdienu Latvijā pirmais lielākais pētījums varētu kļūt par pamatojumu „Profesiju klasifikatora” papildinājumam, bet latviskais „rīkstnieks” būtu jāsauc līdzīgi mūsdienu Pasaulē lietotam terminam (radiestesia) pamatotā vārdā – ”radiastēzijas speciālists”- „radiastēzists”. Viņa profesionālie līmeņi būtu nosakāmi teorijas un praktiskā eksāmenā. Labklājības ministrijas Darba departamenta atbildīgā speciāliste Aina Kramāne laipni paskaidroja, ka šīs profesijas reģistrācijai ir nepieciešams vien ieinteresēto dziednieku asociāciju, apvienību iesniegums, norādot šīs profesijas speciālistu pamatuzdevumus. Tātad, birokrātisko šķēršļu nav, bet ir mūsu priekšstatu radītās barjeras.

Lai pārbaudītu radiastēsista spējas nav nekas neiespējams vajadzīgs. To var veikt zināmā laukā pārmērot reāli esošos enerģiju režģus – Hartmana. Lī., Šūmana, Karri – Vitmana un gruntsūdens līmeni (klasiskais rīkstnieka darbs). Augstākā radiastēzista līmenī jāprot atrast „melnās līnijas”, Zemes Spēka vietas. Trešā – visaugstākā līmenī varētu uzdot atrast paslēptus dažāda materiāla priekšmetus, noteiktu reģionu atrašana pēc kartes, veikt enerģētiskās ietekmes, pierādīt to atļautību, pielaidi pie psi-enerģijām. Radiastēzista enerģiju - spēku var nomērīt pēc pH-metra rādījumu nobīdes, ūdens elektrovadamības mērījumu ietekmēšanas, pēc puzura sagriešanas ātruma u.c. tiešos mērījumu veidos.

Tātad, varam konstatēt, ka neskatoties uz Latvijas zinātņu doktoru J.Dolača, T.Kalniņa, J.Valdmaņa ieguldīto pamatakmeni mūsdienu rīkstniecības zināšanu būvē jau 1991.gadā, tā netiek atbilstoši zināšanu uzkrāšanas principiem turpināta.

Planētas mēroga enerģiju režģi

1. Lielās piramīdas šodien ir zināmas visos kontinentos un to vecums ir pārsteidzoši liels. Šo Piramīdu izvietojums Pasaulē nav haotisks, bet ir zināmas sakarības, ko cilvēcei „atklāja” starpvalstu ekspedīcijas Tibetā zinātņu doktora Ernsta Muldaševa vadībā (sk. E.Muldaševs, „Dievu pilsētu meklējumos”).

2. Cilvēces Saprāta režģa esamību apstiprina Pasaulē pazīstamais pētnieks Drunvalo Melhisedeks (grāmatā „Senais Dzīvības zieda noslēpums”” kr. val., Sofija, 2002.g.), kurš ir saņēmis Informāciju no seniem Priesteriem Tota, Ra, Araragata (seno ēģiptiešu priesteri – vēlāk par Dieviem nodēvēti), ka viņi esot izveidojuši 83 000 centrus, kur planētu apjozušās Saprāta līnijas savstarpēji krustojas. Šīs līnijas seko „zelta šķēlumam” - ģeometriski jeb matemātiskai izteiksmei ko pazīstam kā Fibonači skaitļu rindu (1,1,2,3,5,8,13,21,34... zinošie sapratīs). Tas nozīmē, ka visu Pasauli apņem Harmonijas likuma noteiktas globālais tīkls un to ir izveidojušas kādas senas civilizācijas zinošie Priesteri. Mūsdienu zinātnieki vairāk lieto jēdzienu Zemes Kopējais Informatīvais lauks, vai Kosmosa Informatīvais lauks, tādejādi apstiprinot, ka daudzus Saprāta fenomenus novērojam, bet nav izzināta tā struktūra, saistība ar Kosmosa līmeņa Saprātu, saprāta darbības „mehānisms". 2005.gada sākumā Latvijā ir nopērkama arī zinātnieka Ruperta Šeldreika grāmata „Septiņi eksperimenti, kas izmainīs Pasauli” („Sofija”, 2004., kr.val.). Šeit R.Šeldreiks uzskatāmi katram dod iespēju pārliecināties par saprāta bezrobežību, par kopēja Saprāta lauka esamību.

3. Pēdējos 30 gados Pasaulē daudzi zinātnieki ir aizrāvušies ar Zemes enerģiju režģa pētījumiem, par ko liecina profesoru William Becker (Ilinoisas Universitāte ASV) un Bethe Hagen (Governoras Universitāte, ASV) analītiskie apskati. (Sk. Interneta adresē: www.crystalinks.com/grid2000b.gif) Pirmo impulsu attīstībai mūsdienās deva Charles Hapgood un Ivan P. Sandersen publikācijas par senām, nezināmām Zemes kartēm, kur Antarktīda bija precīzi parādīta, bet bez apledojuma. Hepguds izvirzīja hipotēzi par iepriekšējo attīstīto civilizāciju (Lemūrija, Atlantīda, Šumērija) zināšanu lielo ietekmi jo viņi bija sasnieguši tikai pašlaik zināmās tehnikas robežas (lidmašīna, lāzeri, tālie sakari), par ciklisko Zemes Polu maiņu. Turpretī mēs - cilvēces sabiedrība vēl maz ko zinām par Zemi un Pasauli, Visumu, ko acīmredzot, zināja iepriekšējās civilizācijas.

Notikumi „Bermuda trīsstūrī” ieinteresēja Sandersenu un viņš konstruēja Zemes kristāliska ķermeņa modeli (ko var iezīmēt zemeslodē) un tā virsotnes „norādīja” vēl 12 Pasaules okeāna vietās uz Zemes, kuras izrādījās līdzīgas kā „Bermuda trīsstūrī” (Zemes Laika un telpas impulsveidīgas izmaiņas). Piemēram, lidmašīna pie Havaju salām 30 minūtes (pēc lidmašīnas pulksteņa) lidoja bez neviena aparāta rādījuma, nolidojot 400 km, bet kad sakari atjaunojās, zemes dispečeri ar saviem ierakstiem pierādīja, ka šis laiks uz Zemes nemaz netrūka, bet bija pilota mierīgs ziņojums un uzreiz sekoja satrauktie izsaukumi, lidotāja skaidrojums.

Neatkarīgi no Andersona 3 krievu zinātnieki: Nikolai Goncharov, Vyacheslav Morozov, Valery Makarov izstrādāju savu – kristālisko Zemes modeli, kurā Sandersena atrastie 12 punkti sakrita, bet krievi atrada vēl 50 punktus, kur varētu būt zemei pilnīgi savādākas īpašības – dodehadrona virsotnēs. Viņu viedoklis īsumā – šeit ir „kosmisko enerģiju matrica”. Tālāk šo modeli attīstīja R.Buckminster Fuller („Synergetics-2”) un analizēja Christopher Bird („Planetary Grid”).

4. Jauns pavērsiens Pasaules enerģiju tīklojumu izpētē notika 1997 g. ar Carl Munck rakstu „The Code, 1997”. Šajā darbā Munks pierādīja, ka visa Zemes enerģiju režģa sākums ir Gizas lielā piramīda un ka visu režģi var aprēķināt izmantojot vienkāršas matemātiskas procedūras, bet kā konstantes ir apļa leņķa mērs 360 grādi, skaitlis Pi = 3,14159, bet jaunievedums bija Munka konstante 1,177245771. Šis jaunais modelis sakrita ar visu laiku piramīdām, lielo akmeņu likumu apļiem, tempļiem, zemes uzbērumiem u.c. artefaktiem. Tātad Munka modelis atbilst daudz sīkākai enerģiju tīkla struktūrai par Lielo Piramīdu veidoto, kas iespējams, „pierāda Pasaules informatīvo sasaisti caur reģionālām Zemes Spēka vietām”- Latvijā pašlaik attīstītā ideja.. Pēc Munka – šie seno zintnieku būvējumi (akmens apļi) atrodas Zemes enerģiju tīkla krustpunktos un tie...”darbojas kā Enerģiju režģa fluktuāciju regulatori”. „Enerģiju fluktuācijas rada iedzīvotāju kopuma apziņa.”... „Senās civilizācijas kaitīgās Enerģiju fluktuācijas novērsa, pārvedot tās augstāku līmeņa enerģiju struktūrās par esošo primāro situāciju (vai tā nav apziņas līmeņa ietekmēšana ar melodiju? A.Š.)”... „Akmens apļu virsuzdevums ir sabalansēt, līdzsvarot un no jauna sadalīt enerģijas - haotiskās Zemes enerģijas (shakura, „ģeopatiskās”, stresa stāvoklis u.c.)”. Citi zinātnieki uzskata, ka Karl Munck ir arheokriptogrāfs, kas prot izmantot Atlantu zināšanas fizikā, matemātikā, zinātnēs, tāpēc viņa iegūtās likumības ir jāpēta pēc iespējas plašāk. Šī metode tiks nopietni analizēta un atsauksmes daudz ir un būs Internetā (Sk. Internetā: The Code of Karl Munck).

5. Jaunu pavērsienu „Zemes enerģiju režģa” pētījumus ienesa Bruce Cathie ziņojumi no Jaunzēlandes (aptuveni 2000.g.). Cathie darbs bija (ir?) saistīts ar militāro dienestu un tāpēc pieejami dati par regulāri novērotiem NLO maršrutiem. Cathie uzzināja franču NLO pētnieka Aime Michels novērojumus, ka tur NLO arī lido pastāvīgos maršrutos ar trašu savstarpējo attālumu 54,46 km. Cathie ievēroja, ka tas ir tieši 30 jūras jūdzes, kas savukārt ir 1 minūte no 360 grādu apļa. Cathie ideja uzvedināja uz lielas bumbas uzzīmēt zināmos NLO maršrutus un tā atrada, ka pēc to „iezīmētiem ,maršrutiem” var pieņemt „Zemes režģa vienību”. Zeme apgriežas ap asi pēc mūsu pulksteņa 24 st. bet pēc NLO „iezīmētā” režģa iznāca 27 iedaļas - „režģa stundas”. Proporcija ir 8:9, t.i. 8 „pulksteņa stundām” atbilst 9 „režģa stundas”(r.st). Šādā Zemes laika skalā dienā ir 27 ”r.st.” x 60 min x 60 sek. = 97 200 „režģa sek.” (r.s), bet Zeme ir 2 platonisko ķermeņu summa – kubs un oktaedrs. Izsakot gaismas ātrumu ar loka minūtēm un „režģa sekundēm” iznāk „režģa C” = 144 000 loka minūtes/ „zemes režģa sek.”. Izrādās, ka šis skaitlis ir sen zināms uz Zemes, jo Maiju kalendārā 1 „baktuns” ir 144 000 zemes dienas, Bībelē citēts, ka augšup „tiks paceltas” 144 000 dvēseles, skaņu uzbūves bloki ir 144, harmonijas ir 12x12 = 144, „frekvenču skaitlis” gaismai ir 144. Augstāk minētie fakti apstiprinot tēzi: „Viss ir Gaisma”. Analītiķi Internetā raksta, ka Bruce Cathie ziņojumi esot pārāk nozīmīgi Pasaulei un tāpēc autors atrodas slepenā vietā, lai varētu netraucēti turpināt šos pētījumus. Jāņem ir vērā fakts, ka B.Cathie ziņojums ir stipri jaunāks par K.Munch’a ziņojumu, tāpēc vēl ir relatīvi maz atsauksmju, ziņojumu Internetā.

Turpinājums sekos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu