Svētdien gaisa temperatūra nepakāpsies līdz +20 grādiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rudens diena Daugavpilī
Rudens diena Daugavpilī Foto: Evija Trifanova / LETA

Svētdien Latvijā saule mīsies ar mākoņiem un gaiss iesils līdz +15..+19 grādiem, prognozē sinoptiķi. Vietām Vidzemē un Ziemeļlatgalē nedaudz īslaicīgi līs.

Svētdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir skaidrs laiks vai neliels mākoņu daudzums un tikai atsevišķās vietās Vidzemē īslaicīgi līst.

Pēdējā diennaktī vairāk lijis Ziemeļkurzemē un Vidzemes ziemeļrietumu novados - nokrišņu daudzums sasniedzis 5-15 milimetrus.

Svētdien Rīgā nav gaidāmi nokrišņi, mākoņi īslaicīgi aizsegs sauli un gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18 grādiem.

Visā Latvijā pūtīs mērens rietumu vējš, brāzmās ar ātrumu 8-13 metru sekundē.

Laikapstākļus nosaka anticiklona ziemeļaustrumu mala. Atmosfēras spiediens 761-764 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs atgādina, ka vietām valsts centrālajā daļā, arī galvaspilsētā, saglabājas ļoti augsta ugunsbīstamība mežos, tādēļ Rīgā, Zemgalē un Vidzemē spēkā oranžās krāsas brīdinājums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu