Kāds laiks gaidāms trešdien?

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Trešdien teju visā Latvijā saglabāsies pelēks laiks, vietām neizklīdīs dūmaka, prognozē sinoptiķi.

Nav gaidāmi būtiski nokrišņi - iespējams vien smidzinošs lietus. Joprojām pūtīs lēns līdz mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš.

Gaisa temperatūra dienas gaitā mainīsies maz un sasniegs +7..+11 grādus.

Rīgā gaidāma apmākusies diena, pūtīs mērens dienvidaustrumu vējš un gaiss iesils līdz +9..+10 grādiem.

Laikapstākļus nosaka anticiklona rietumu mala. Atmosfēras spiediens jūras līmenī 764-768 dzīvsudraba staba milimetri.

Trešdienas rītā visā Latvijā, izņemot Kurzemes rietumu piekrasti, saglabājas nomācies laiks, gaisa temperatūra ir +6..+8 grādi, liecina meteoroloģiskā informācija.

Valsts lielākajā daļā ir dūmaka, vietām - migla un neliels smidzinošs lietus. Pūš lēns līdz mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš.

Rīgā apmākušās debesis un neliela dūmaka. Dienvidu, dienvidaustrumu vējš pūš ar ātrumu 4-7 metri sekundē, gaisa temperatūra +8 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra otrdien bija no +6..+7 grādiem valsts austrumu pierobežā līdz +12..+13 grādiem Liepājas pusē.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 6.novembrī bija +25 grādi Balkānos un +26 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz trešdienu -9 grādi Skandināvijas ziemeļos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu