Piektdien mērens sals; pievakarē gaidāms sniegs

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Piektdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir -4..-9 grādi, par grādu siltāks Ziemeļkurzemes piekrastē, savukārt valsts ziemeļaustrumos termometra stabiņš noslīdējis līdz -11..-16 grādiem, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām.

16 grādu sals reģistrēts Alūksnē un Valkā. Valsts lielākajā daļā apmākušās debesis, mazāk mākoņu ir vietām Kurzemē un ziemeļaustrumu novados. Dažviet dūmaka; nav būtisku nokrišņu.

Pūš lēns dienvidaustrumu vējš.

Rīgā apmācies laiks, gaisa temperatūra -4..-5 grādi.

Piektdienas pievakarē Latvijā no dienvidiem sāks snigt, un naktī uz sestdienu valsts centrālajā un austrumu daļā sniega sega kļūs par dažiem centimetriem biezāka, prognozē sinoptiķi.

Piektdiena būs pārsvarā apmākusies, pūtīs mērens dienvidaustrumu vējš. Gaisa temperatūra -2..-6 grādi, valsts austrumos līdz -10 grādiem.

Rīgā gaidāms apmācies laiks, vakarā sāks snigt. Pūšot mērenam dienvidaustrumu vējam, gaisa temperatūra būs -4..-5 grādi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu