Pēc lielā atkušņa nākamnedēļ atgriezīsies sals

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Pēc lielā atkušņa, kas gaidāms šīs nedēļas nogalē un pirmdien, Latvijā atgriezīsies sals, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs un "Global Forecast System".

2.februāra dienā un vakarā valsti no dienvidrietumiem šķērsos plaša nokrišņu zona - gaidāms lietus, bet iesākumā daudzviet intensīvi snigs un puteņos. Arī svētdiena būs apmākusies, gaidāma migla un neliels lietus.

Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +1..+4 grādiem. Paredzams, ka pirmdienas pievakarē sāks piesalt. Dažās naktīs nākamajā nedēļā, debesīm skaidrojoties, gaisa temperatūra vietām noslīdēs nedaudz zem -10 grādiem. Visticamāk, laikapstākļus noteiks anticiklons un nokrišņu būs maz.

Tuvāko trīs dienu siltums un lietus būtiski pasliktinās braukšanas apstākļus uz ceļiem, ko klāj piebraukts sniegs un ledus. Sniega sega valstī daļēji nokusīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu