Ceturtdien būs nelieli nokrišņi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

​Ceturtdien Latvijā brīžiem gaidāmi nelieli nokrišņi - sniegs, valsts rietumu un centrālajā daļā arī lietus, prognozē sinoptiķi.

Debesis klās mākoņi un vējš mēreni pūtīs no dienvidiem, dienvidrietumiem.

Gaiss iesils līdz -1..+3 grādiem.

Rīgā gaidāms apmācies laiks, dažbrīd neliels sniegs un lietus. Pūšot mērenam dienvidu vējam, gaisa temperatūra pakāpsies līdz +1 vai +2 grādiem.

VAS "Latvijas valsts ceļi" apkopotā operatīvā informācija liecina, ka braukšanas apstākļi pa valsts un reģionālās nozīmes autoceļiem sniega un apledojuma dēļ šorīt ir apgrūtināti Latvijas centrālajā un rietumu daļā, bet Latgalē un lielākajā daļā Vidzemes tie ir apmierinoši. 

Vidzemē šorīt braukšanas apstākļi ir apgrūtināti vien pa Tallinas šoseju visā garumā.

Latgalē braukšanas apstākļi pa visām šosejām ir apmierinoši.

Turpretim Rīgas apkārtnē braukšanas apstākļi ir apgrūtināti pa visiem lielajiem ceļiem pārdesmit kilometru rādiusā ap galvaspilsētu, tai skaitā arī pa Rīgas apvedceļu.

Savukārt Zemgales un Kurzemes virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti pa visiem lielajiem ceļiem, izņemot Bauskas šosejas posmu no Iecavas līdz Lietuvas robeža

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu