Otrdien nepatīkami laikapstākļi: līs un snigs, vakarā gaidāms sals

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Otrdien Latvijā līs un snigs, piekrastē pūtīs spēcīgs ziemeļu vējš, vakarā piesals un apledos ceļi, prognozē sinoptiķi.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs brīdina, ka, sākot ar dienas vidu, Kurzemes piekrastē un vēlāk arī citviet Latvijas piekrastē, tai skaitā Rīgā, ziemeļu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 20-23 metriem sekundē.

Dienas pirmajā pusē, saglabājoties dienvidrietumu vējam, gaisa temperatūra būs +2..+7 grādi. Pēcpusdienā un vakarā, sākot no valsts ziemeļrietumiem, gaisa temperatūra noslīdēs zem nulles.

Debesis būs apmākušās, nokrišņi gaidāmi visas dienas garumā.

Rīgā līs, dienas otrajā pusē gaidāms arī slapjš sniegs, vakarā - neliels sniegs. Gaisa temperatūra +5 grādi, bet vēlā pēcpusdienā iegriezīsies ziemeļu vējš, kas brāzmās pastiprināsies līdz 20 metriem sekundē, un gaisa temperatūra vakarā noslīdēs līdz -2 grādiem, apledos ielas.

Latviju šķērso liela ciklona centrs. Atmosfēras spiediens ir zems - 731-736, Latgalē līdz 738 dzīvsudraba staba milimetriem jūras līmenī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu