Kāds laiks gaidāms ceturtdien?

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Ceturtdienas rītā Latvijā ir mākoņainas debesis, vietām Kurzemē iespējami nelieli nokrišņi, liecina meteoroloģiskā informācija.

Gaisa temperatūra no +2..+4 grādiem Dienvidkurzemes piekrastē līdz -2..-6 grādiem valsts austrumu daļā. Naktī Madonas novērojumu stacijā sals pastiprinājās līdz -9 grādiem.

Pūš mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš.

Rīgā apmācies laiks, dienvidaustrumu vējš 5-8 metri sekundē, gaisa temperatūra nulle grādu.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijā bija +2..-3 grādi.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 6.martā bija +25 grādi Grieķijā un Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -25 grādi Skandināvijā un Krievijā.

Ceturtdien vietām Kurzemē un Vidzemē nedaudz snigs un līs, bet pēcpusdienā un vakarā lietus aptvers teju visu valsti, prognozē sinoptiķi.

Debesis būs pārsvarā apmākušās, gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +2..+7 grādiem.

Dienvidu, dienvidaustrumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 9-14 metriem sekundē.

Rīgā dienas otrajā pusē - īpaši pievakarē - gaidāms lietus, vējš brāzmās pūtīs līdz 12 metriem sekundē un gaiss iesils līdz +5 grādiem.

Laikapstākļus nosaka ciklona austrumu mala. Atmosfēras spiediens pazeminās, agrā rītā tas ir no 752 dzīvsudraba staba milimetriem valsts rietumos līdz 759 milimetriem austrumos (jūras līmenī).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu