Brauciens pēc bezmaksas drēbītēm beidzas traģiski. Čikāgu satriec nežēlīga grūtnieces slepkavība (7)

TVNET/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
No labās: Klarisa Figueroa un Dezirē Figueroa
No labās: Klarisa Figueroa un Dezirē Figueroa Foto: AP/Scanpix

Aprīļa beigās Čikāgā kāda sieviete, solot par brīvu atdot bērnu drēbītes, ievilināja savā mājā grūtnieci. Viņa tagad apsūdzēta briesmīgā noziegumā - gaidībās esošās sievietes nožņaugšanā un mazuļa izgriešanā no viņas ķermeņa, ziņo aģentūra AP.

Izmeklētāji uzskata, ka 46 gadus vecā Klarisa Figueroa esot gribējusi audzināt bērnu kā savējo.

Apsūdzības slepkavībā uzrādītas arī sievietes 24 gadus vecajai meitai Dezirē Figueroai. Savukārt Klarisas Figueroas 40 gadus vecajam dzīvesbiedram Pjotram Bobakam izvirzīta apsūdzība slepkavības slēpšanā.

Figueroas pieaugušais dēls nomira pirms diviem gadiem.

Policija norāda, ka 19 gadus vecā grūtniece Marlēna Okoa-Lopesa no vidusskolas, kurā mācījās, devās uz Figueroas māju. Viņa atsaucās uz sievietes "Facebook" ievietoto sludinājumu ar piedāvājumu bez maksas atdot zīdaiņu drēbītes. 

Dažas stundas pēc tam Figueroa piezvanīja glābšanas dienestam, panikā stāstot, ka viņas jaundzimušais esot pārstājis elpot. Glābēji centās mazulim sniegt palīdzību un nogādāja viņu tuvējā slimnīcā, taču bērns ir ļoti smagā stāvoklī un visdrīzāk neizdzīvos.

Lai arī šis incidents notika aprīļa beigās, policija tikai 7.maijā sasaistīja to ar Okoa-Lopesas pazušanu. Jaunās sievietes draugi likumsargiem pastāstīja par viņas "Facebook" kontu. To izpētot, atklājās, ka Okoa-Lopesa un Figueroa komunicējušas "Facebook" grupā topošajām māmiņām.

Pēc DNS analīžu veikšanas policija noskaidroja, ka jaundzimušā vecāki patiesībā ir Okoa-Lopesa un viņas vīrs Jovanni Lopess.

Policija netālu no Figueroas mājas atrada Okoa-Lopesas automašīnu, bet vēlāk nekustamajā īpašumā esošā atkritumu tvertnē atrada jaunās sievietes līķi. Figueroas mājas gaitenī un vannas istabā tika atrastas asins pēdas. 

Okoa-Lopesas ģimene gaidībās esošo sievieti meklēja kopš 23.aprīļa.

Mazulis joprojām atrodas slimnīcā. Okoa-Lopesas ģimene sacījusi, ka cerot uz brīnumu - ka bērns izdzīvos.

"Mēs lūdzam Dievu, lai viņš atdod mūsu bērnu. Tā ir svētība, ko mana sieva mums atstāja," teica Lopess.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu