Merzļikina pārstāvētā "Blue Jackets" komanda izcīna uzvaru NHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Kolumbusas "Blue Jackets" pirmdien bez Elvja Merzļikina vārtos izbraukumā ar trešo mēģinājumu uzvarēja papildlaikā.

"Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 4:3 (2:2, 0:1, 1:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Toronto "Maple Leafs".

Viesi jau sestajā minūtē ar Railija Neša un Pjēra Lika Dibuā metieniem panāca 2:0 pārsvaru, pirmos no vārtiem gūstot mazākumā. Tomēr mājinieki atbildēja ar to pašu, perioda pēdējā minūtē rezultātu izlīdzinot, bet otrā perioda pēdējā minūtē ar Viljama Nīlandera precīzu metienu izvirzoties vadībā ar 3:2.

Aleksandrs Venbergs mača 51.minūtē rezultātu izlīdzināja, un "Blue Jackets" trešo maču pēc kārtas spēlēja pagarinājumu. Iepriekšējās divās spēlēs nācās atzīt pretinieku pārākumu, bet šoreiz izdevās gūt uzvaru reti piedzīvojamā veidā. Vārtus pagarinājumā pēc spēlētas minūtes un 57 sekundēm ar soda metienu guva Gustavs Nīkvists - 4:3.

Uzvarētāju rindās divus punktus par rezultatīvām piespēlēm nopelnīja Niks Foliņo, bet mājinieku rindās pat trīs hokejisti tika pie diviem punktiem. Merzļikinam nespēlējot, vārtos Jonass Korpisalo atvairīja 28 Toronto spēlētāju metienus.

Nākamā spēle "Blue Jackets" paredzēta ceturtdien savā laukumā ar Karolīnas "Hurricanes".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu