Otrdien gaiss iesils līdz +19 grādiem; vietām līņās

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Otrdienas rītā Vidzemē saglabājas apmācies un dūmakains laiks, daudzviet līņā, gaisa temperatūra ir +10..+13 grādi, liecina meteoroloģiskā informācija.

Arī Latgales un Zemgales lielākajā daļā mākoņi klāj debesis, vietām Latgalē mazliet līst, gaisa temperatūra ir +7..+11 grādi.

Kurzemē ir pārsvarā skaidrs laiks, vietām sabiezējusi migla, gaisa temperatūra pazeminājusies līdz +4..+8 grādiem, Ziemeļkurzemes piekrastē temperatūra svārstās ap +10 grādiem.

Visā valstī pūš lēns vējš vai ir bezvējš.

Rīgā apmācies rīts, viegls dienvidu vējš, gaisa temperatūra +11 grādi.

Otrdien daudzviet Latvijā spīdēs saule, mākoņaināks laiks saglabāsies Vidzemē un vietām Vidzemes ziemeļu daļā vēl mazliet līs, prognozē sinoptiķi.

Pūtīs lēns vējš, gaidāms arī bezvējš. Gaisa temperatūra pēcpusdienā būs +15..+19 grādi, Vidzemē dažviet +13 grādi.

Rīgā debesis skaidrosies un spīdēs saule, pūtīs lēns vējš un gaisa temperatūra pakāpsies līdz +17..+18 grādiem.

Laikapstākļus nosaka anticiklona dienvidrietumu mala. Atmosfēras spiediens 763-765 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +11,7 grādiem Zosēnos līdz +16,5 grādiem Liepājā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 28.septembrī bija +35 grādi Krētā un +38 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz otrdienu -10 grādi Alpu kalnos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu