Gaisa temperatūra naktī vietām nokritīsies līdz +10 grādiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Saulriets pie Dubnas upes. Ilustratīvs foto
Saulriets pie Dubnas upes. Ilustratīvs foto Foto: Ivars Soikāns/LETA

Naktī daļā valsts teritorijas gaidāms lietus, turklāt vietām gaiss atdzisīs līdz +10 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Naktī gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, un vietām jārēķinās arī ar īslaicīgu lietu. Vējš būs lēns un pūtīs no rietumu puses, līča piekrastē dominēs mērens ziemeļrietumu vējš.

Atsevišķos rajonos iespējama migla, dūmaka. Termometra stabiņš naktī noslīdēs līdz +10…+15 grādu atzīmei, vietām piekrastē būs siltāks, kur varētu būt +16…+18 grādus silts.

Galvaspilsētā naktī debesis palaikam skaidrosies, arī nokrišņi nav gaidāmi. Dominēs lēns līdz mērens ziemeļrietumu, rietumu vējš. Gaiss būs samērā silts, un gaisa temperatūra nepazemināsies zem +17…+18 grādiem.

Trešdiena būs saulaina, tomēr palaikam debesis aizklās arī kāds mākonis. Rīt būtiski nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļu, ziemeļrietumu vējš. Gaiss iesils līdz +20…+25 grādiem.

Dienas vidū un pēcpusdienā ultravioletā starojuma intensitāte būs vidēja līdz augsta, tādēļ iedzīvotājiem jāizvairās ilgstoši uzturēties saulē ar atklātām ķermeņa daļām.

Rīgā mākoņi mīsies ar sauli, tomēr diena aizritēs bez nokrišņiem. Vējš pūtīs no ziemeļiem, ziemeļrietumiem, savukārt gaisa temperatūra sasniegs +22…+24 grādus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu