Pirmdien Latvijā gaiss iesils līdz 11 grādiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Cilvēki uz ielas Bolderājā, kad Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusa izplatību izsludināta ārkārtējā situācija, kas paredz ievērot virkni ierobežojumus - turpmāk ievērot divu metru attālumu starp cilvēkiem un vienlaicīgi pulcēties publiskās iekštelpās un ārtelpās varēs ne vairāk kā divas personas, cilvēki, kas dzīvo vienā mājsaimniecībā, vecāki un to nepilngadīgie bērni.
Cilvēki uz ielas Bolderājā, kad Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusa izplatību izsludināta ārkārtējā situācija, kas paredz ievērot virkni ierobežojumus - turpmāk ievērot divu metru attālumu starp cilvēkiem un vienlaicīgi pulcēties publiskās iekštelpās un ārtelpās varēs ne vairāk kā divas personas, cilvēki, kas dzīvo vienā mājsaimniecībā, vecāki un to nepilngadīgie bērni. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Pirmdien Latvijā gaisa temperatūra pakāpsies nedaudz augstāk nekā svētdien, liecina sinoptiķu prognozes.

Gaidāms mainīgs mākoņu daudzums. Vietām - pārsvarā pēcpusdienā un vakarā valsts centrālajā un austrumu daļā - būs lietus, krusa un pērkona negaiss.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu vējš. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz -2..+3 grādiem, dienā tā paaugstināsies līdz +8..+11 grādiem, vietām piekrastē - līdz +6 grādiem.

Rīgā pirmdien brīžiem spīdēs saule, pēcpusdienā var izaugt kāds lietus un krusas mākonis. Vējam lēni līdz mēreni pūšot no dienvidiem, dienvidrietumiem, gaisa temperatūra naktī noslīdēs līdz +1 grādam un dienā pakāpsies līdz +11 grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu