Ceturtdiena būs lietaina un vējaina

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Kristiāna Brūvere / TVNET

Ceturtdienas rīts Latvijā ir lielākoties mākoņains, bet daudzviet Latgalē - saulains, liecina meteoroloģiskā informācija.

Valsts rietumu un centrālajā daļā daudzviet īslaicīgi līst. Pūš mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš, Ventspilī brāzmās līdz 17 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra +10..+13 grādi.

Rīgā mākoņainas debesis, iespējams īslaicīgs lietus. Dienvidu, dienvidrietumu vējš brāzmās pūš ar ātrumu līdz 11 metriem sekundē, gaisa temperatūra +11..+12 grādi.

Ceturtdien Latvijā gaidāmas dienvidu, dienvidrietumu vēja brāzmas līdz 12-17 metriem sekundē, prognozē sinoptiķi.

Debesīs būs daudz mākoņu, lielā valsts daļā uzlīs, vietām iespējamas pērkona lietusgāzes.

Maksimālā gaisa temperatūra būs +13..+18 grādi.

Rīgā gaidāms īslaicīgs lietus, starp mākoņiem uzspīdēs saule, dienvidrietumu vējš brāzmās pūtīs ar ātrumu līdz 14 metriem sekundē un gaisa temperatūra pakāpsies līdz +16..+17 grādiem.

Baltijas jūrā - ziemeļos no Kurzemes - atrodas ciklons. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 1007 hektopaskāliem Ziemeļkurzemē līdz 1015 hektopaskāliem Latgalē.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijā bija no +13 grādiem vietām Kurzemes piekrastē līdz +21 grādam Vidzemē un Latgalē.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 1.jūnijā bija +36 grādi Spānijā, Maltā, Grieķijā un Krievijas dienvidos. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -3 grādi Alpu kalnos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu