Otrdien laiks būs apmācies

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Sniegs Rīgā
Sniegs Rīgā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Otrdien Latvijā nav sagaidāmas īpašas laika apstākļu izmaiņas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centr sagatavotā prognoze.

Laiks būs apmācies, valsts austrumos dienas lielāko daļu snigs ar nelielu intensitāti. Vietām sniega segas biezums palielināsies par 1-3 centimetriem, atsevišķos posmos ceļi būs slideni. Vējš būs lēns līdz mērens un pūtīs no austrumiem, dienvidaustrumiem. Maksimālā gaisa temperatūra sasniegs +2…-2 grādus.

Rīgā diena turpinās būt mākoņaina, pēcpusdienā arī sagaidāms neliels sniegs. Saglabāsies lēns austrumu, dienvidaustrumu vējē. Termometra stabiņš pieturēsies ap 0 grādu atzīmi.

Apledojuši daži lielo ceļu posmi Kurzemē

Šorīt braukšanas apstākļi pa lielajiem autoceļiem Latvijā pārsvarā ir apmierinoši, apledojums izveidojies vien dažviet Kurzemē, liecina VAS "Latvijas valsts ceļi" apkopotā informācija.

Ap plkst.6.30 apledojuma dēļ apgrūtināti braukšanas apstākļi ir uz autoceļa A11 no Liepājas līdz Lietuvas robežai un autoceļa P108 Ventspils-Kuldīga-Saldus posmā no Zlēkām līdz Ventspilij.

Tālāk no jūras apledojums izveidojies Liepājas šosejas posmā no Anneniekiem līdz Blīdenei, kā arī autoceļa Jelgava-Tukums posmā no Līvbērzes līdz Apšupes stacijai.

Minētie ceļu posmi tiek kaisīti ar pretslīdes materiāliem.

Autovadītāji tiek aicināti īpaši uzmanīties, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot drošu distanci.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu