Foto ⟩ Aprīlis sākas ar vēsu un mitru laiku. Sestdiena būs apmākusies un lietaina

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Sestdien, 1.aprīlī, vietām Latvijā gaidāms neliels lietus un sniegs, stiprāk līs vakarā Latgales dienvidos, prognozē sinoptiķi. Agrā sestdienas rītā visā Latvijā ir apmācies laiks, daudzviet līst vai snieg, kā arī ir migla, liecina meteoroloģiskā informācija.

Debesis pārsvarā būs apmākušās. No rīta daudzviet Latvijā, vēlāk vietām Latgalē gaidāma migla.

Pūtīs lēns līdz mēreni stiprs ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš, valsts rietumu daļā tā ātrums brāzmās būs 9-14 metri sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra +1..+6 grādi.

Rīgā gaidāma apmākusies diena un iespējams neliels lietus. Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš un gaisa temperatūra nepārsniegs +4 grādus.

Maksimālā gaisa temperatūra piektdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +1,8 grādiem Kolkā līdz +7,0 grādiem Rucavā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 31.martā bija +33 grādi Spānijas austrumu piekrastē. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz sestdienu -23 grādi Skandināvijā un Krievijas ziemeļrietumos.

Laikapstākļus Latvijā patlaban nosaka ciklons. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 998 hektopaskāliem Daugavpilī līdz 1002 hektopaskāliem Kolkā un Ventspilī.

Foto: Daugava pie Daugavpils 29. martā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu