Ceturtdiena būs lietaina un vējaina

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere / LETA

Ceturtdien Latvijā gaidāms lietains laiks un saglabāsies brāzmains vējš, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Naktī debesis skaidrosies tikai brīžiem un daudzviet gaidāms lietus, iespējams arī pērkona negaiss. Vietām Vidzemē lietusgāzes būs stipras. Pūtīs rietumu, dienvidrietumu vējš, kas piekrastes rajonos brāzmās sasniegs 15-19 metrus sekundē. Minimālā gaisa temperatūra naktī būs +9…+14 grādi.

Ceturtdien Latvijai no rietumiem pietuvosies vēl viens ciklons, kura centrs šķērsos valsts ziemeļu daļu. Debesis skaidrosies tik vietām, lietus gaidāms visā valsts teritorijā, dažviet lietusgāzes būs pat ļoti stipras un iespējams pērkona negaiss.

Pūtīs mērens līdz mēreni stiprs dienvidrietumu, dienvidu vējš, kas būs brāzmains, taču pēcpusdienā, kad tas iegriezīsies no rietumiem, ziemeļrietumiem, tas kļūs vēl stiprāks un vietām rietumu un centrālajos rajonos brāzmās sasniegs ātrumu 20-24 metri sekundē.

Gaisa temperatūra būs līdzīga kā naktī - +10…+15 grādi.

Rīgā diena būs mākoņaina, brīžiem līs. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, dienvidu vējš, kas vakarā iegriezīsies no ziemeļrietumiem un brāzmās sasniegs ātrumu 20-24 metri sekundē. Gaisa temperatūra Rīgā būs +12…+13 grādi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu