Naktī uz ceturtdienu gaisa temperatūra Latvijā vietām pazemināsies līdz +2 grādiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Ceturtdien, 11. aprīlī, naktī un agrā rītā gaisa temperatūra Latvijā pazemināsies līdz +2..+6 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Naktī, sākot no valsts rietumiem, izklīdīs mākoņi. Rietumu, dienvidrietumu vējš brāzmās pūtīs ar ātrumu līdz 11-16 metriem sekundē, no rīta tas pierims.

Dienā no rietumiem pakāpeniski palielināsies mākoņu daudzums, saulainākā diena būs Latgalē. Pievakarē daudzviet Kurzemē un vēlāk arī vietām Vidzemē gaidāms lietus.

Rietumu, dienvidrietumu vējš no jauna pieņemsies spēkā, gaidāmas brāzmas līdz 9-14 metriem sekundē, bet pēcpusdienā Kurzemē un vakarā arī Latvijas centrālajā daļā vēja ātrums brāzmās sasniegs 14-19 metrus sekundē.

Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +11..+15 grādiem, Kurzemes rietumu piekrastē un Ziemeļvidzemes piekrastē - līdz +8..+10 grādiem.

Rīgā naktī izklīdīs mākoņi, dienā to kļūs vairāk, bet nokrišņi nav gaidāmi. Rietumu, dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās brīžiem sasniegs 12 metrus sekundē, ceturtdienas vakarā gaidāmas brāzmas līdz 16 metriem sekundē. Gaisa temperatūra būs +5 grādi saullēktā un +13 grādi pēcpusdienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu